Om mig

Mitt namn är Linda Siverhall och jag är i grunden leg. fysioterapeut sedan 2001. Större delen av mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med barn, ungdomar och vuxna med olika funktionsvariationer. Det är den målgruppen jag alltid har brunnit för.

Med tiden har mitt intresse för sambandet mellan kropp och själ vuxit sig starkt och i december år 2018 slutförde jag min utbildning i grundläggande terapi med inriktning KBT (kallades tidigare steg 1) hos KBTarna i norr. Det är något av det bästa jag har gjort då många bitar föll på plats där. Vi är ju en enhet.

I rollen som samtalsbehandlare har jag arbetat inom primärvård, både på klinik och digitalt. Jag har också arbetat en hel del inom HVB-verksamhet som både behandlingsansvarig och konsult. 

Min drivkraft i allt jag gör är min uppriktiga nyfikenhet på människor och en genuin önskan om att få vara till hjälp.

Jag upplever att den kombination av utbildningar som jag har skaffat mig ger en bred bas för att hjälpa till med både den fysiska och mentala hälsan.
Aktivitetsbaserade verktyg är något jag brinner för och i framtiden drömmer jag om att kunna erbjuda djurassisterad terapi med terapihund. 

Det här är Elvis

En trasselsuddig goldendoodle född i mars 2023. Elvis är en underbart inkännande och kärleksfull individ. Smart och lättlärd. Delar ut pussar till höger och vänster och sitter gärna bredvid mig, alltid med sin tass på mitt knä. När Elvis är runt 1 år kommer han att lämplighetstestas för att förhoppningsvis kunna utbildas till terapihund. Jag är starkt övertygad om djurs positiva påverkan på vår hälsa och det vore underbart att få arbeta tillsammans med just honom. Elvis är en kille som kommer att göra skillnad!