Välj en sida

KBT i Sandviken, Heby & Storvik med omnejd

Tjänster

Kognitivt beteendeterapi är en form av terapi där individens mående står i fokus. Det är en behandling där man försöker förstå samspelet mellan individen och omgivningen. När man vet varför problemen uppstått, så lägger man fokus på de nuet och framtiden. Vi sätter upp en behandlingsplan med mål på vägen som vi aktivt jobbar stegvis med för att uppnå under behandlingstiden. KBT är en individuell metod och därför varierar antalet behandlingar från person till person.

I många år har kognitiv beteendeterapi framgångsrikt använts för att behandla en rad olika problem som bland annat panikångestattacker, utmattning, tvångssyndrom och relationsproblem. Även sorgekriser och trauman med mera kan behandlas med hjälp av KBT. 

Till mig kan både barn och vuxna komma för att få hjälp. Jag finns i Hedesunda i södra Gävleborg en bit från Heby, Sandviken samt Storvik men jag är både mobil och flexibel för ett behandlingsupplägg som passar dig och din situation. Mig kan du anlita som både privatperson och företag då jag arbetar med både individuella behandlingar och behandling i grupper. Jag finns även tillgänglig för olika typer av handledning och utbildningstillfällen.

Är du intresserad av att veta mer om hur vi skulle kunna arbeta tillsammans? Tveka då inte på att höra av dig till mig så kan jag berätta mer om processen och vi kan boka en tid för ett kostnadsfritt första samtal. Varmt välkommen till KBT Dalälven

Vill ni veta mer?